95

BeTheme Premium WordPress Teması

Orijinal fiyat: 1.845,90 ₺.Şu andaki fiyat: 89,90 ₺.

  • Süper uygun fiyatlı ürün!
  • Orjinal geliştiricilerden satın alınmış ve değiştirilmeden teslim.
  • En güncel sürüm ve tam anlamıyla demo içerikteki şekilde teslim edilen dosyalar.
  • %100 temiz: virüs ve reklam barındırmaz.
  • Sınırsız domain için kullanılabilir.
  • Lisans: GNU

Açıklama

BeTheme satın al ve wordpress premium temalar arasından en kalitelilerine sahip ol! Çoklu responsive wordpress BeTheme ayrıcalığı şimdi çok ucuz. Tam sürüm ürüne sahip olmak için çok uygun fiyatlar!

BeTheme, sizin için çok sayıda profesyonel tam premium wordpress temasını barındıran bir tema bütünüdür. Satın aldığınız premium temanın içerisinde demo linkinden ve görsellerden de kontrol edebileceğiniz ve daha yüzlercesi bulunan mükemmel temalar var.

WordPress ile kusursuz çalışan BeTheme wordpress temasını en ucuz fiyat ile satın alabilirsiniz. Hemen demolarını inceleyin ve sizin için en iyi temaların bulunduğu bu paketi satın alın…

BeTheme WordPress Teması İçeriğinde Neler Var?

Neler yok? Sorusu daha kısa sürecektir. Çünkü bu tema tam anlamıyla çok fazla demo içeriyor! İster bir lunapark şirketi ol, istersen de bir kurumsal şirket sahibi ol. Yemek tarifleri veren bir blogger da olabilirsin, kendi organik marketini kuran bir küçük işletme de. Hiç fark etmez!

Premium sürüm yani tam sürüme sahip olmak isteyeceğiniz bir numaralı tema kesinlikle BeTheme premium olacaktır! Tam sürüm olarak içerisinde onlarca farklı demo tasarım ve farklı sektörler için özelleştirilmiş bir site sahibi olacaksınız. WordPress siteniz hiç bu kadar mükemmel olmamıştı… BeTheme tema satın al ve en hızlı ve en çok güncellenene ürüne sahip ol.

BeTheme WordPress ThemeForest Teması

Türkiye’nin 1 numaralı wordpress adresinden BeTheme wordpress ThemeForest teması satın alın ve en uygun fiyatlı ürünlere ve 370’den fazla hazır tasarım temaya sahip ol. Gerçekten en kaliteli ve güzel tasarımlara bu tema ile ulaşabilirsiniz. Örneğin BeTheme Home3 tasarımı ve BeTheme Computer Shop tasarımlarına sahip olabilirsiniz.

Dünya çapında isim yapmış ve binlerce hatta on binlerce kullanıcıya premium olarak hizmet veren BeTheme teması sizin de kesinlikle ilginizi çekecektir. Yüksek standartlarda tasarımlar ve tam kullanışlı yapısı sayesinde her zaman sektörde yerini koruyor…

En son güncelleme yaptığımızda yaklaşık 370 tasarıma sahip olan BeTheme artık 700’den fazla tasarıma sahip ve neredeyse internet aleminde gerekli olan tüm tasarımları sunuyor. Tüm sektörlere özel tasarımları en iyi şekilde sunan bu temanın en iyi fiyat ile alınabileceği adres Tema Market

BeTheme Tema Özellikleri

TemaMarket.web.tr adresimizdeki güncel ürün sürümü ile birlikte 700’den fazla hazır tema içeriğine sahip olan BeTheme, web tasarım uzmanları, web geliştiricileri, wordpress kullanıcıları ve web tasarımcıları arasında oldukça popüler hale geldi.

Çok amaçlı, nitelikli ve gerçekten profesyonel bir tema olması, geliştiricilerinin sürekli güncel kalması ve dünya çapında çokça tercih edilmesi wordpress temaları arasındaki sıralamada 1. sıralara kadar yükselmesinde öncü olmuştur.

Gelin birlikte bazı özelliklerini inceleyelim.

  • Arama motoru optimizasyonu (SEO) açısından 5 yıldız alan bu tema aynı zamanda kullanılabilirlik ve tema kalitesinden de kullanıcıları arasından 5 yıldız aldı.
  • Woocommerce Builder özelliği sayesinde e-ticaret sitesi oluşturmak isteyenler için sınırsız yapılandırma ve özelleştirme imkanı.
  • Header Builder özelliği ile menü ve üst bölümü kendi isteğiniz doğrultusunda sınırsız özelleştirme imkanı.
  • MegaMenü düzenleyicisi sayesinde yine menülerde görsel, gif ya da herhangi bir düzenleme, alt menüler oluşturma, menüler arası gezimi kolaylaştırma imkanına sınırsız sahipsiniz.
  • Footer Builder özelliği sayesinde site alt bilgi alanında sınırınız yok!
  • Popup tasarımcısı aracı ile web sitenize giren kullanıcılara anlık bildirimler, indirim kodları ya da kampanyalar gösterebilirsiniz.
  • Prebuild yani önceden hazırlanmış demo web sitesi tasarımlarını kolayca bir kaç tıklama ile içeri aktarabilir ve 700’den fazla tasarıma anında sahip olabilirsiniz.
  • Sürükle bırak tasarımcısı sayesinde hiç bir ek tasarımcıya gerek duymadan hızlı ve kolayca düzenlemeler yapın.
  • Süper hızlı tasarımlar ile tescillenmiş hız.
betheme hız testi
betheme hız testi

BeTheme Satın Al WordPress Multi Tema

BeTheme ile çok sayıda demo web sayfasına sahip olmak oldukça kolaydır.  Mükemmel bir görünüm ve şık tasarımı ile Türkiye ve dünyada BeTheme tercih ediliyor. Sürekli güncel ve profesyonel BeTheme tasarımlarına ulaşmak için en doğru adres Türkiye’nin TemaMarket’i…

Siz de bu gün Tema Market’den yapacağınız BeTheme wordpress teması alışverişinizde ayrıcalıklı ve ucuz olarak çok sayıda web sitesinde kullanabileceğiniz premium ve özel bir wordpress temasına sahip olursunuz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“BeTheme Premium WordPress Teması” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…