93

JNews Haber Teması Satın Al * Süper Fiyat

Orijinal fiyat: 1.349,90 ₺.Şu andaki fiyat: 89,90 ₺.

  • Süper uygun fiyatlı ürün!
  • Orjinal geliştiricilerden satın alınmış ve değiştirilmeden teslim.
  • En güncel sürüm ve tam anlamıyla demo içerikteki şekilde teslim edilen dosyalar.
  • %100 temiz: virüs ve reklam barındırmaz.
  • Sınırsız domain için kullanılabilir.
  • Lisans: GNU

Açıklama

JNews haber teması satın al, News ve Magazine temaları arasından en esnek olanına sahip ol. Süper fiyat ile sizlerle. Onlarca farklı demosu ile esnek ve hızlı bir wordpress haber teması mı arıyorsunuz? İşte doğru anda doğru yerde bulunmak tam olarak budur. JNews Flexible teması premium ürünler arasından en esnek olanı!

Siz nasıl isterseniz ne yana çekerseniz öyle olan ve o şekilde görünen bir temadan bahsediyoruz. Haber temalası fiyatları hepimizin bildiği ve korktuğu bir konu olmaktan çıktı ve artık Tema Market ile en mükemmel olana erişmek sadece bir buton kadar yakın. Hemen sepete ekle.

Jnews Flexible Haber / News ve Magazine Teması

Google News ve farklı haber platformlarında da haberinizi çıkarabileceğiniz JNews haber teması, gerçekten hızlı arayüzü ile web sitenizde gezinen ziyaretçileri mutlu edecek ve en iyi şekilde taşıyabilecektir. Hosting alt yapınızı yormayan, çok fazla ziyaretçiyi aynı anda idare edebilen ve hızlı yüklenen bir haber teması istemez misiniz?

En hızlı wordpress haber temaları SEO açısından bir numaralı önceliktir. Çünkü hiç bir haber okuyucusu 5 saniyeden fazla bir içeriğin yüklenmesini beklemez. Sadece 4 saniye ortalama ile sitenizi terk etme eğilimi göstereceklerdir. İşte bu yüzden JNews haber teması satın al ve wordpress aleminde kendine yeni bir sayfa aç.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“JNews Haber Teması Satın Al * Süper Fiyat” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…