90

Yoast Local SEO Premium Satın Al

Orijinal fiyat: 899,90 ₺.Şu andaki fiyat: 89,90 ₺.

  • Süper uygun fiyatlı ürün!
  • Orjinal geliştiricilerden satın alınmış ve değiştirilmeden teslim.
  • En güncel sürüm ve tam anlamıyla demo içerikteki şekilde teslim edilen dosyalar.
  • %100 temiz: virüs ve reklam barındırmaz.
  • Sınırsız domain için kullanılabilir.
  • Lisans: GNU

Stok kodu: 135 Kategoriler: , Etiketler:

Açıklama

İşletmenizin bölgesel olarak SEO entegrasyonunu yapmak istediğinizde Yoast Local SEO satın al. WordPress’in en güvenilir yerel SEO eklentisi.

Belirli bir şehirde ya da bölgede mi hizmet veriyorsunuz? İnternet satışlarınız sadece belirli adreslere mi özgün? O zaman Yoast Local SEO tam size göre. Bu eklenti ile local yani bölgesel olarak özel SEO ayarlarını yapabilir ve arama motorlarına tam optimize web sitelerine sahip olabilirsiniz.

Yoast Local SEO Premium Eklentisi

Özellikle kendi işletmesinin bulunduğu bölgede hizmet vermek isteyen veya bölgesel olarak SEO ile ilgilenen herkesin ihtiyacı olan bir eklenti. Yoast Local SEO premium eklentisi; wordpress için özelleştirilmiş ve local yani adreslere kadar detaylı SEO yapabileceğiniz bir eklentidir.

Profesyonel şekilde SEO yapmak isteyenler ve web sitesini ilk sıralara taşımak isteyenler için bu tarz yazılımlar olmazsa olmazdır. Local SEO yapmak artık adım adım ve kusursuz  hale getirilmiş ve Yoast eklentisi ile çok kolaylaştırılmıştır.

Dünyada en çok tercih edilen Yoast SEO eklentisi, şimdi sizlere local olarak da hizmet verme imkanı sunuyor. Yoast Local SEO satın al, wordpress local SEO ayrıcalıklarını bu gün yaşamaya başla.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Yoast Local SEO Premium Satın Al” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…