94

Hostiko WordPress Hosting Teması (WHMCS) +90 DEMO

Orijinal fiyat: 1.399,90 ₺.Şu andaki fiyat: 89,90 ₺.

  • Süper uygun fiyatlı ürün!
  • Orjinal geliştiricilerden satın alınmış ve değiştirilmeden teslim.
  • En güncel sürüm ve tam anlamıyla demo içerikteki şekilde teslim edilen dosyalar.
  • %100 temiz: virüs ve reklam barındırmaz.
  • Sınırsız domain için kullanılabilir.
  • Lisans: GNU

Açıklama

Hostiko wordpress hosting teması satın al WHMCS sistemleri ile sunucu, vps, hosting, alan adı vb. satışlarına başla! Premium Lisanslı ürün ile kendi şirketini kurmak isteyenlerin atacağı ilk adım Hostiko Theme incelemek olacaktır… Aşırı derecede kaliteli ve profesyonel bir hosting hizmeti sunmak isteyenlere mucize gibi bir tema ile yaklaşıyoruz; Hostiko!

48’den fazla DEMO tasarımı ile efsane ötesi bir hosting kuruluşuna sahip olabilirsiniz. Her renk, çeşit çeşit, gerçekten çok muazzam tasarımları ile kendi Hosting şirketini kurmak üzere olanlar için dünyada 1 numaralı ürün. Tema Market olarak wordpress temaları konusunda dünya çapında en iyi olanları bulup sizin için satışa sunuyoruz. Ve bizim de gerçekten hayran kaldığımız özellikleri, hem sade hem de şık oluşu ile gözleri üzerine toplayan bir tema. Şimdi Hostiko wordpress hosting teması satın al.

WordPress Hosting Teması Satın Al

Kurumsal olarak hosting ve barındırma işi ile uğraşan bir firma olmak istiyorsanız gerçekten iyi bir temaya ihtiyacınız vardır. Kullanacağınız hosting teması hem çok hızlı, hem güçlü bir altyapıya sahip, hem de kullanıcılar açısından iyi anlaşılabilen bir tema olmalıdır.

İşte tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğu zaman wordpress hosting temaları arasında 1 numara dünyada satış rekoru kıran temaya merhaba demek bizlere düşüyor. Hostiko wordpress hosting theme, efsanevi özellikleri ile göze çarpmıyor adeta gözümüzde canlanıyor!

Hostiko Tema +90 Demo

WordPress hosting temaları arasında dünyada belkide en sevilen tema Hostiko teması 90 adetten fazla kullanışlı hazır tasarım sunuyor. 90 adetten fazla demo ile dünya çapındaki en kapsamlı hosting temalarından birisi olma ünvanını elinde bulunduruyor.

Alanında özelleştirilmiş bir tema olması onu tüm detayları ile tam kapsamlı olmaya zorluyor. Diğer çoklu temalara nazaran sadece hosting alanında geliştirilmiş Hostiko, çeşitli alanlarda tasarımlar sunmak yerine tek bir sektörde uzmanlaşıyor. Sektörün tüm ihtiyaçlarını tek panelde sunuyor.

Hostiko WordPress Hosting Teması Özellikleri

  • Tamamen kullanıma hazır 48’den fazla demo tasarım.
  • Elementor ve WP Bakery uyumlu tasarımlar. Tüm tasarımlara kendiniz sürükle bırak özelliği ile %100 müdahale edebilirsiniz.
  • WHMCS 8.x uyumlu şablonlar.
  • VPS Kaydırıcı özelliği.
    VPS paketlerinizi mükemmel bir şekilde sergileyebilmeniz için VPS kaydırıcı özelliği mevcuttur. Bu özellik sayesinde hosting, reseller ve vps / vds paketleriniz arasında kaydırmalı ve efektli görsel özellikler sunabilir ve daha fazla etkileşim sağlayabilirsiniz.
  • Alan adı arama paneli.
    Müşterileriniz kendileri için özel alan adlarını (domain)  arasınlar ve istedikleri domainleri satın alabilsinler diye özel bir panel.
  • Hosting, VPS / VDS, sunucu, reseller, cloud ve daha bir çok paketinizi listelemek için özel tasarımlar.
  • Sınırsız tasarımlar.

Hostiko Hosting Theme Tasarım Görselleri

hostiko tema demo 1
hostiko tema demo 1
hostiko tema
hostiko tema

 

hostiko wordpress hosting teması eklentileri
hostiko wordpress hosting teması eklentileri

 

Ve daha nice demo ile birlikte sizlerle. Sen de hemen şimdi Hostiko wordpress hosting teması satın al ve süper fiyat indirimleri ile Tema Market ayrıcalıklarından faydalan!

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Hostiko WordPress Hosting Teması (WHMCS) +90 DEMO” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…