94

Tutor LMS Pro Online Eğitim Eklentisi Satın Al

Orijinal fiyat: 1.399,90 ₺.Şu andaki fiyat: 89,90 ₺.

  • Süper uygun fiyatlı ürün!
  • Orjinal geliştiricilerden satın alınmış ve değiştirilmeden teslim.
  • En güncel sürüm ve tam anlamıyla demo içerikteki şekilde teslim edilen dosyalar.
  • %100 temiz: virüs ve reklam barındırmaz.
  • Sınırsız domain için kullanılabilir.
  • Lisans: GNU

Stok kodu: 452 Kategoriler: , Etiketler:

Açıklama

Tutor LMS Pro wordpress online eğitim eklentisi satın al web sitenden ders vermeye, sınav yapmaya ve öğrenci almaya başla! Özel ders vermek isteyen öğretmenler, öğretmen adayları ve öğrencilerimize müjde! Türkiye’nin en sevilen Tema Market‘i dünya çapında en çok tercih edilen LMS eklentisini en uygun fiyatlar ile satışa sundu…

Sizin için en profesyonel online eğitim, online okul, online ders, online öğrenci ve daha bir çok özelliği bir arada bulunduran wordpress eklentisini sunuyoruz. Ders vermek ve online sınav yapmak hiç bu kadar kolay olamazdı.

Sınırsız öğrenci oluşturma, sınırsız öğretmen ekleme ve sınırsız üyelik imkanları ile gerçekten en profesyonel şekilde işinizi görecek eklenti Tutor LMS Pro eklentisidir. Özellikle demo linkinden incelemenizi rica ediyoruz. Çünkü bu eklenti tam olarak aradığınız eklenti ve kaçırılmayacak bir fırsat ile sizlerle!

Tutor LMS Pro Online Eğitim Eklentisi Satın Al

WordPress web sitemden online ders vererek para kazanmak istiyorum mu diyorsunuz? Öğrencileriniz için online sınavlar ve online eğitimler mi düzenlemek istiyorsunuz? Video dersler mi satmak istiyorsunuz? Aradığınız tüm özellikleri sizin için sunacak en mükemmel eklentiyi şimdi satın alma zamanı.

WordPress için en çok tercih edilen sistemlerden birisi de online ders konularında başarılı altyapısı ile Tutor LMS premium / pro eklentisidir. Tam sürüm özellikleri ile bir çok kullanıcısının tam anlamıyla ihtiyacını karşılayacak şekilde yardımcı olmaktadır.

Tutor LMS Pro wordpress online eğitim eklentisi satın al ve senin için en iyi olana ulaş. Öğrencilerin için en iyi olanı sunmaya bu gün başla. Kullanımı kolay ve tam profesyoneldir, premium özelliklere şimdi sahip ol.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Tutor LMS Pro Online Eğitim Eklentisi Satın Al” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…