87

LearnDash LMS Online Ders & Sınıf Eklentisi Satın Al

Orijinal fiyat: 713,90 ₺.Şu andaki fiyat: 89,90 ₺.

  • Süper uygun fiyatlı ürün!
  • Orjinal geliştiricilerden satın alınmış ve değiştirilmeden teslim.
  • En güncel sürüm ve tam anlamıyla demo içerikteki şekilde teslim edilen dosyalar.
  • %100 temiz: virüs ve reklam barındırmaz.
  • Sınırsız domain için kullanılabilir.
  • Lisans: GNU

Stok kodu: 438 Kategoriler: , Etiketler:

Açıklama

Online dersler vermek isteyen bir öğretmen misiniz? LearnDash LMS eklentisi satın al ve online ders & sınıf ve öğrenci kaydı yaparak anlatmaya başla. WordPress online eğitim teması ya da eklentisi arayanlar için vazgeçilmezdir!

İstediğiniz tema üzerinde sizlere özel olarak wordpress siteniz için online öğrenci kaydı ve ders kaydı yapmanızı sağlar. Bir çok özel ders vermek isteyen öğretmen için bir numaralı tercih kesinlikle LearnDash LMS eklentisidir.

Web siteniz üzerinden “ornekdersler.com vb. gibi” sınıf kayıtları, ders kayıtları ve öğrenci kayıtları yapmak, dersleri yönetmek, konuları yönetmek ve öğrenciler ile birebir iletişime geçmek istiyorsanız durmayın şimdi satın alın.

LearnDash LMS Online Ders & Sınıf Eklentisi Satın Al

Herkesin aradığı ve kullanmak istediği o eklenti LearnDash LMS Premium şimdi Tema Market ayrıcalığı ile en ucuz fiyatlar ile satışta! WordPress online eğitim sitesi kurmak mı istiyorsun? Öğrencilerine saatlik online dersler vererek para kazanmak gibi bir hayalin mi var?

İşte o hayalini gerçekleştirmen için gereken eklenti bu eklenti! Web sitemizden demoyu kontrol edin ve size uygun olduğundan emin olun. Çünkü dünyada en çok tercih edilen eklentidir…

Yine web sitemizde wordpress eğitim temaları da mevcuttur. Online okul kurmak ve eğitim vermek isteyen öğretmenlerimiz için vazgeçilmez eklenti ve temalar en uygun fiyatlar ile bizde. Sen de hemen şimdi LearnDash LMS online ders, sınıf ve eğitim eklentisi satın al ders vermeye web sitenden başla.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“LearnDash LMS Online Ders & Sınıf Eklentisi Satın Al” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…