87

UpdraftPlus Premium Yedekleme Eklentisi Satın Al

Orijinal fiyat: 679,90 ₺.Şu andaki fiyat: 89,90 ₺.

  • Süper uygun fiyatlı ürün!
  • Orjinal geliştiricilerden satın alınmış ve değiştirilmeden teslim.
  • En güncel sürüm ve tam anlamıyla demo içerikteki şekilde teslim edilen dosyalar.
  • %100 temiz: virüs ve reklam barındırmaz.
  • Sınırsız domain için kullanılabilir.
  • Lisans: GNU

Açıklama

UpdraftPlus Premium wordpress yedekleme eklentisi satın al ve web siteni dünyanın en güvenilir eklentisi ile yedekle & taşı. Tema Market güvencesi ile alışveriş yap ve hemen bu gün web sitelerini yedekleyen kullanıcılar arasında farka sahip ol.

Bazı wordpress kullanıcıları web sitelerini düzenli olarak yedekleme ve güncelleme ihtiyacı duyarlar. WordPress web siteleri genellikle çok sık hata ile karşılaşabildiği için yedeklemek her zaman güvenliği bir tık artırmaktadır. Web sitesini yedeklemek isteyen kullanıcılar ise premium eklentileri daha çok tercih etmektedir.

Gerek çok fazla özellik barındırması gerekse de çok güvenilir olması ile dünya çapında en çok tercih edilen wordpress yedekleme eklentisi UpdraftPlus Premium olabiliyor.

UpdraftPlus Premium Yedekleme Eklentisi Satın Al

Şimdi satın alarak Türkiye’nin en sevilen wordpress tema ve eklenti satış mağazasından dünyanın en çok tercih edilen yedekleme eklentisine en uygun fiyat ile sahip olursunuz. Sizin için wordpress web site yedeklemek ya da taşımak bir zahmetten çıksın isterseniz doğru tercih UpdraftPlus Premium.

Haftalık yedeklerinizi alabilir ve yüzlerce web sitesini bile bu eklenti ile daha kolay taşıyabilirsiniz. Hosting değişikliklerinde ve güvenlik amacı ile sık sık tercih edilir.

Web sitenize UpdraftPlus Premium satın al ve eklentiyi hemen kur. Sizin için gerçekten bir kurtarıcı ya da aracı olacaktır. Bizim de tercihimiz…

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“UpdraftPlus Premium Yedekleme Eklentisi Satın Al” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…