MainWP Ücretsiz WordPress Yedekleme Eklentisi İndir

Orijinal fiyat: 232,90 ₺.Şu andaki fiyat: 0,00 ₺.

  • Süper uygun fiyatlı ürün!
  • Orjinal geliştiricilerden satın alınmış ve değiştirilmeden teslim.
  • En güncel sürüm ve tam anlamıyla demo içerikteki şekilde teslim edilen dosyalar.
  • %100 temiz: virüs ve reklam barındırmaz.
  • Sınırsız domain için kullanılabilir.
  • Lisans: GNU

Açıklama

Main WP ücretsiz wordpress yedekleme eklentisi ile site taşıma ve wordpress site içerisinde yedek alma işlemlerinizi gerçekleştirmek çok kolay. Premium güncel sürüm hemen indir. Kullanıcı dostu ve aynı zamanda en profesyonel wordpress yedek alma eklentileri arasında bulunan Main WP bu gün sizin için ücretsiz!

Tema Market adresinden premium wordpress tema ve eklentilerini ücretsiz indirebileceğinizi biliyor muydunuz? WordPress ücretsiz temalar sayfamızı takip ederek ücretsiz ürünlere sahip olabilirsiniz. MainWP ile wordpress sitenizi dilediğiniz gibi kolaylıkla yedek alabilir ve başka bir hosting için taşıma gerçekleştirebilirsiniz.

İster yedek alıp bilgisayarınızda bloğunuzu ya da kurumsal sitenizi saklayın; isterseniz de wordpress yedek alma eklentisi ile hemen bu gün sitenizi taşıyın. Hiç farketmez…

MainWP Ücretsiz WordPress Yedek Alma Eklentisi İndir

Web sitemizden bir çok tema ve eklentiyi ister Türkiye’nin en ucuz fiyatları ile satın alın isterseniz de abonemiz olarak ücretsiz ürünleri takip edin! Her zaman en güncel ve kaliteli sürümleri ile MainWP eklentisini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İndirme ekranından hemen önce kayıt olarak, hesap oluşturabilir ve ara ara güncellemeleri indirebilirsiniz. Türkiye’nin en güvenilen wordpress tema satış adresi olarak sizlere hizmet vermek için çabalıyoruz.

MainWP wordpress yedek nasıl alınır? Bu eklenti ile wordpress site yedekleme çok kolay ve kullanışlı… 2021 ve 2022 yılı içerisinde en çok tercih edilen MainWP premium eklentisine dünya çapında ücretsiz sahip olabilirsiniz!

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“MainWP Ücretsiz WordPress Yedekleme Eklentisi İndir” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…