89

Slider Revolution WordPress Eklentisi + 10 Özel Şablon

(1 müşteri değerlendirmesi)

Orijinal fiyat: 839,90 ₺.Şu andaki fiyat: 89,90 ₺.

  • Süper uygun fiyatlı ürün!
  • Orjinal geliştiricilerden satın alınmış ve değiştirilmeden teslim.
  • En güncel sürüm ve tam anlamıyla demo içerikteki şekilde teslim edilen dosyalar.
  • %100 temiz: virüs ve reklam barındırmaz.
  • Sınırsız domain için kullanılabilir.
  • Lisans: GNU

Açıklama

Slider Revolution satın al ve yanında 10 özel şablon ve temaları da indirme fırsatını yakala. WordPress’in en çok tercih edilen slider tasarımcısı. Sınırsız sayıda slider ve içerik oluşturmanın tam zamanı. Premium lisanslı olarak sahip olmak ve tüm özelliklere %100 erişebilmek için doğru adrestesiniz.

Slider Revolution wordpress de size özel mükemmel sliderler oluşturmak için harika bir eklentidir. Aynı zamanda yanında bir çok + eklenti ve + tema ile en iyisi. 10 adet özel şablon ve tema tasarımları ile size Türkiye’de başka hiç bir yerde, başka hiç bir adreste bulamayacağınız bir hizmet sunuyoruz! Biz çok iddialıyız ve sıra bizde…

Slider Revolution Eklentisi Kullanımı

%100 olarak tam sayfa ve kutu stilleri ile tasarımlar yapabileceğiniz ve hazır şablonları ile yenilik katacağınız bu eklenti; tüm slider eklentileri içerisinde en kolay kullanıma sahip olanıdır. WordPress slider eklentisi satın al dediğinizde size ne öneririz dersiniz? Tabii ki Slider Revolution. Dünyada milyona yakın bir kitleye hitap etmesinin ve her 7 siteden 1 isinde kullanılmasının mantıklı bir sebebi olmalı.

Tabii ki tüm mantıklı sebepler ile bu eklenti yukarılara oynayan ve sıralamada asla yerini kaybetmeyen bir eklentidir. Sizler için öneriyoruz! Sürükle bırak yapısı ve tüm medyaları destekleyen geniş yelpazesi ile gönüllere hitap eden görsel tasarımlar oluşturabilirsiniz.

WordPress aleminde en çok tercih edilen ve kullanımı en keyif veren slider eklentisini inceliyorsunuz. Hiç bir eklenti bu kadar detaylı ve kaliteli tasarımlar ve kayan görseller oluşturmanıza izin vermez!

Slider Revolution Satın Al

WordPress slider düzenleme ve yeni slider yani kayan resimler oluşturmak isteyenler için asla vazgeçilemeyecek bir numara eklenti Slider Revolution eklentisini satın alın ve hemen indirin. Beklemek yok durmak yok! Kusursuz kayan görseller oluşturmanın eşsiz ve kolay yöntemi. Bu eklenti ile wordpress siteleriniz daha bir havalı görünecek.

Mükemmel bir ana şablon oluşturmanın yolu giriş sayfasındaki kayan görsellerdir. Slider Revolution satın al ve wordpress slider eklentisine hemen sahip ol.

Slider Revolution WordPress Eklentisi + 10 Özel Şablon için 1 değerlendirme

  1. Furkan Temelli

    Slider isteyenler için kullanımı kolay öneriririz…

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…